Professioneel en vakkundig

Deon is een onafhankelijk, high-end test- en onderzoekscentrum. Wij verzorgen high-end test- en onderzoekswerk voor onze klanten. Wij ontzorgen onze klanten hierbij volledig, onze aanpak loopt van A tot Z.

Deon is een betrouwbaar, professioneel en onafhankelijk test- en research centrum. Deon denkt mee en participeert met de klant om te komen tot maatwerk oplossingen. Deon is uw deskundige partner in materiaalkundige uitdagingen. Deon werkt voor en met haar klanten op een persoonlijke, integere en flexibele wijze.

Deon zet haar uitgebreide netwerk in om kennis en kunde met haar klant te delen, om zo te komen tot maatwerk oplossingen op het gebied van materiaalkundige vraagstukken, root cause analysis, (re-)design vraagstukken, Failure Mode and Effects analysis. Wij brengen alles uitgebreid voor u in kaart zodat u verzekerd bent van een volledige en juiste benadering van onze kant.

Onze expertise, uw gemak

Wij bieden een uitgebreid netwerk aan kennis en kunde voor een snelle probleemvinding en zetten deze graag voor u in!

Deon heeft een volledig uitgerust laboratorium voor het testen van een veelvoud aan materialen. Deze testmogelijkheden zijn in eerste instantie geschikt voor het testen van kunststoffen, composieten en metalen. De testmogelijkheden bestaan ander onder uit mechanische trek-druk testen op sterkte van materialen,

thermische analyses op faseovergangen, calorimetrie bij chemische reacties en thermische expansie. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot optische en SEM analyse, waarbij de elektronenmicroscoop uitgerust is met een EDX elementen analyse unit.

Onze klant staat voorop

Wij denken graag mee in oplossingen en mogelijkheden. Deon is onafhankelijk en gericht op een goede serviceverlening waarbij we altijd de klantwens voorop zetten.

Onze belangrijkste kernwaardes zijn:

  • samenwerking
  • betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • klantgericht
  • teamwork-1-1236470
  • meet-up-1538121-1598x1065
  • p03

Samenwerken

Niet elke klant is gelijk en zeker niet ieder materiaalkundig vraagstuk. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij heel klantspecifiek uw probleemstelling benaderen. Wij doen dit samen, voor en met onze klanten.

Samenwerking is voor ons belangrijk. Met onze klanten, maar ook met onze partners. Wilt u meer weten over onze samenwerkingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Heeft u interesse in een van onze diensten? Wilt u een keer vrijblijvend een afspraak met ons maken? Of wilt u graag een prijsopgaaf ontvangen?

NEEM CONTACT MET ONS OP
Pim van der WerffOver Deon