Professioneel en vakkundig

Deon is uw materiaalkundig dienstverlener. Wij bieden maatwerk oplossingen voor ieder vraagstuk.

Wij richten ons tot het vinden van een oplossing voor uw probleem. Wij hebben een eigen laboratorium en werken daarnaast samen met verschillende partners om zo een uitgebreide dienst- en kennis platform te kunnen bieden. Op deze manier kunnen wij altijd maatwerk oplossingen bieden, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Bij ieder materiaalkundig vraagstuk, zorgen wij voor een gedegen onderzoek, analyse en indien gewenst advies. Wij helpen met het optimaliseren van uw product, processen en eigen materiaalkundige kennis.

Wij bieden verschillende soorten materiaalkundige testen en onderzoeken, voeren incoming goods inspections uit, zetten Root Cause Analyses en Failure Mode and Effects Analyses voor u op en bieden altijd een op maat gemaakte oplossing. Heeft u materiaalkundige vragen met betrekking tot uw product of design, heeft u behoefte aan een foutenanalyse of bent u benieuwd naar de materiaalkundige eigenschappen? Wij helpen u graag verder.

Snelle probleemvinding

Steeds vaker wordt er gevraagd naar een Root Cause Analyse. Hoe kan het dat er bepaalde problemen zijn opgetreden met uw materiaal? Wij zoeken het op een snelle, efficiente en veilige wijze voor u uit.

Wanneer er problemen ontstaan zijn is het goed deze te achterhalen om zo in de toekomst deze problemen te voorkomen. Vaak ligt er een diepere achterliggende oorzaak achter een probleem dan op het eerste moment gedacht wordt. Om te zorgen dat de juiste oorzaak achterhaald wordt kan er een Root Cause Analysis (RCA) worden uitgevoerd.

Wij kunnen het RCA vraagstuk voor u uiteenzetten. Door vast te stellen wat er is gebeurd, hoe en waarom het is gebeurd kunnen wij er voor zorgen dat u uw product en/of proces kunt verbeteren. Wij kunnen dankzij onze expertise snel tot een probleemvinding komen zodat u weer zorgeloos verder kunt met uw product/proces.

Designvalidatie en -optimalisatie

Het wordt steeds belangrijker om sneller, slimmer en effectiever te produceren. Dit begint al bij een juist ontwerp. Het is dan ook niet voor niks dat er steeds vaker een re-design wordt gedaan. Dit geldt niet alleen voor onderdelen, maar ook voor complete eindproducten. Zowel bij nieuwe als bij her-ontwerpen is het belangrijk het gehele proces in kaart te hebben.

Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw ontwerp en kunnen het volledige proces voor u in kaart brengen. Daarnaast helpen wij ook met de validatie van het nieuwe ontwerp. Voldoet het nieuwe ontwerp aan alle eisen en zijn alle risico’s ingekaderd en afgedekt? Met behulp van bijvoorbeeld een FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) kunnen wij dit valideren.

  • data-protection-cd-rom-v3-1462086
  • rack-servers-1
  • locks-1552495-1278x1213

Veilige informatieuitwisseling

Een veilige manier van informatie uitwisselen is belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om op een betrouwbare manier informatie te delen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met alle gegevens om, maar helpen u daarnaast ook graag door een veilig systeem te bieden.

Op dit moment zijn wij bezig met het opbouwen van een dergelijk systeem waarop onze klanten ook kunnen inloggen. Houd onze website in de gaten omtrent het laatste nieuws hierover.

Indien u vragen of ideeën heeft neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Heeft u interesse in een van onze diensten? Wilt u een keer vrijblijvend een afspraak met ons maken? Of wilt u graag een prijsopgaaf ontvangen?

NEEM CONTACT OP
Pim van der WerffDiensten